MENU’S2018-06-26T07:29:03+00:00

MENU’S

FOLDER ZOMER 2018
FOLDER 2018

ZOMER MENU

Zalm / maatjestartaar / appel / tomaat-quinoa
gebakken scampi / limoengelei

***

Duroc d’olives varkenshaasje gevuld
speksnippers / merlotsaus

-flan van erwten
-bundel van groene asperges
-kerstomaat – pijpajuin

Krieltjes in de schil OF gratin met rozemarijn
OF kroketten met Provence chapelure

***

Rode vruchtenmousse / platte kaas
structuren van aardbei / vanille ijs

Voor op en top gezelligheid bij het schenken van het aperitief kan men opteren voor onze verschillende apero formules van in de folder.

32,00 € / PERSOON

ZOMER BUFFET 

– Bootje van cavaillon met krabcocktail en garnaal
– Gebakken zalm met radijs en basilicum
– Curry scampi spies met spaghetti sliertjes
– Gevuld eitje met sesam crunch
– Torentje van gravlax zalm en komkommer
– Rundcarpaccio met rucola en parmezaan
– Ambachtelijke “ham van het huis” met kersen
– Italiaans spiesje van salami en mortadella
– Gemarineerde kalfssneetjes en mozzarella
– Kippenbout met bbq kruiden, asperge en quinoa

Elk buffet wordt gepresenteerd op een spiegel.

Bij dit buffet is er wortel-witte koolsalade, tomaat pommodoro
appel-witloofsalade, aardappelsla, palma pastasalade
sla mix met z’n vinaigrette en huisbereide mayo en cocktail inbegrepen.

Ideaal broodje bij de buffetten is een Panna Fiesta (12 mini broodjes)  3,60 €/st

Voor op en top gezelligheid bij het schenken van het aperitief kan men opteren voor onze verschillende apero formules van in de folder.       

33,00 € / PERSOON